Your browser (Internet Explorer 7 or lower) is out of date. It has known security flaws and may not display all features of this and other websites. Learn how to update your browser.

X
Jag samarbetar med handplockade företag som kan komplettera eller förstärka mitt arbete efter kundens/klientens behov

Referenser

Maria Nilsson
  • "Genom att arbeta tillsammans med Lena så har vi fokuserat på att utveckla oss på Kundservice ASSA OEM på individnivå genom IPU, men även på gruppnivå. Vi har genom IPU:n fått arbeta med drivkrafter, styrkor och hur jag kan kommunicera effektivt i gruppen. För min egen del har det stärkt mig i mitt ledarskap och jag använder mig av mina kunskaper kring min profil för att leda och utveckla andra. Vi är i dag en stark och positiv grupp som fokuserar på våra styrkor, vi har fått en högre effektivitet och en mer beslutsam grupp. Jag har förmånen att ha Lena som mentor, vi möts kring frågeställningar som jag ställs inför och Lena hjälper mig att få ett annat perspektiv. Jag har då och då varit tveksam till att fortsätta som chef men genom våra samtal och utvecklingsdagar har jag stärkt min självkänsla och fått bra verktyg att arbeta med, jag har lärt mig att prioritera smartare, sätta ramar och hur jag skall kommunicera tydligare. I dag känner jag mig trygg, stark och kan reflektera och utvärdera mina handlingar. I mina samtal med Lena blir jag inspirerad och från energi men jag blir utmanad och det är en viktig del för mig att bli puschad att våga kliva utanför min "comfort zone"." - Maria N
Jeanette Bengtsson
  • "När jag anlitade Lena som coach var det av anledningen av jag karriärmässigt gått ifrån anställd till att leda ett eget företag med ca 40 anställda. Jag behövde hjälp med att stärka mitt ledarskap, att få konkreta verktyg att använda i olika situationer. Med tanke på Lenas bakgrund som ekonom och företagare och hennes unika sätt att leda mig, genom att ställa rätt frågor fick hon mig inte bara att utvecklas som chef utan även som människa. Till syvende och sist handlar ditt agerande i yrkeslivet om dina personliga egenskaper och det finns alltid en anledning till varför du agerar å ena eller andra sättet. Lena är rak och ärlig, kunnig och påläst och fick mig att reflektera över saker på ett bra sätt. Jag kan å det varmaste rekommendera Lena om du önskar personlig utveckling samt yrkesmässig framgång." - Jeanette B
Margaret Andersson

 

Samarbetspartners

Pia Gunnarsson Pull
Maria Hallberg, AIM terapi - Psykoterapi
Anna Wallin
IPU Profilanalys
CoachFörmedlingen

 

Ett urval av mina kunder

  • Assa OEM
  • Bright Media
  • Kungsbacka Kommun
  • Kungälvs kommun
  • Folkuniversitetet
  • Sundtandvården i Stenungsund
  • Autohallen i Stenungsund

 

Länkar

blomma.JPG
Foto: Björn Breitholtz

Ord om mig

"Stort tack för en fantastisk dag. Alla är överväldigade och bubblar över av intryck och diskussioner efter din kursdag. Många aha-insikter blev det, och väldigt mycket att tänka på. Med stor tillförsikt kommer vi att gå vidare i våra relationer. Kursdagen upplevde vi alla som synnerligen positiv, och du ledde oss med en självklarhet och en proffsighet som var enastående. Verkligen toppen!"
Magnus F

" Tack Lena! Du är en toppen coach som jag verkligen vill rekommendera. Du har fått mig att ta tag i den "blå elefanten i rummet". Nu finns inte längre något hinder att inte göra det jag egentligen vill göra. "

Birgitta S

" Kan varmt rekommenderar Lena både för karriärs- och livscoaching. Hon har stärkt mig både på ett professionellt och privat plan. Gett mig verktyg och råd vilka jag kommer att ha stor nytta av även för framtiden. Hon har ett stort engagemang och förståelse, och gav mig massa energi. Jag är extremt tacksam över att ha träffat Lena. "

Nathalie J

" Tack för många och bra samtal "

Christina I

" Tack för fina träffar och du har varit en mycket god hjälp i mitt liv hittills, Lena. "

Mia B

" Jag hade behov att komma vidare i mitt yrkesliv och hitta nya möjliga utvecklingssteg. Lena coachade mig och fick mig att inse vad som är viktigt för mig i min yrkesroll. Hon hjälpte mig att se vilka möjligheter det fanns för mig, bortom det jag själv hade sett och öppnade upp för nya vägval .Hon hjälpte mig även att skapa rätt förutsättningar genom att ge råd kopplat till CV och Personligt brev, och bygga mitt personliga varumärke. Mina möten med Lena gav mig större tilltro till vad jag har att erbjuda och i slutändan också ett nytt jobb i en helt ny bransch. Jag är glad att jag hittade Lena och tog kontakt med henne och kan varmt rekommendera henne. "

Therese B

" Tusen tack för att du hjälpt mig att se mitt liv ur en annan synvinkel. Framförallt att hitta min självkänsla och mitt självförtroende igen. "

Elin S
"Lena, jag fick förtroende för dig från första stund vi träffades. Våra träffar har betytt mycket för mig - insikter och nya tankebanor, och i tillägg ditt härliga sätt gav mig energi och styrka! Genom din fantastiska coachning har du hjälpt mig att finna min väg."
Lena M

"Vill passa på att ge dig en positiv återkoppling kring din senaste föreläsning hos oss. Jag har gått igenom alla utvärderingarna och deltagarna tycker att du gjorde förläsningen på ett inspirerande sätt. Du lyckades fånga dem och hamna på helt rätt nivå. Grattis till en fantastisk prestation."

Christina F

"Tack för denna kurs! Har varit roligt och mycket givande. Kul och viktiga ämnen vi har diskuterat inom kommunikation. Gillar detta ämne ;)"

Helena M

"Trivs jättebra på nya jobbet!tack för all hjälp!"

Terese Q
"Tack så hemskt mkt för allt ditt stöd och hjälp, du har verkligen varit fantastisk!"
Adam F
"Anledningen till att jag började träffa Lena var att jag var arbetssökande och att jag upplevde att jag inte stack ut tillräckligt mycket för att få komma på intervju. Innan jag träffade Lena var jag osäker, stel i min personlighet och lite för korrekt i strävan om att vilja uppfattas professionell. Lena hjälpte mig att koppla av och skapa en lugn och avslappnad person av mig själv, hon hjälpte mig att ta fram sidor hos mig som gjorde mig personlig och gav avtryck i mitt personliga brev och cv samt gav mig kraften att ha tilltro till min egen förmåga. Idag har jag ett jobb som jag trivs väldigt bra med och det är med Lenas ärliga coachning som jag har kunnat ta mig hit. Jag rekommenderar starkt att gå till Lena både för personlig och arbetsrelaterad vägledning."
Emelie W

"Från att ha varit spretig och lätt förvirrad över mitt framtida yrkesval hjälpte Lena mig att bena upp problemen och fokusera framåt mot mål jag innerst inne alltid vetat om och önskat. Tack Lena!"

Maria J
"Vill bara säga att jag är så tacksam för allt du gett mig. Du har ett otroligt engagemang och stor uthållighet. Du har en fantastisk förmåga att se igenom en. Att komma åt det som är viktigt. Utan mötena med dig hade jag aldrig tagit de steg jag gjort"
Christian L

"Lena Breitholtz är en mycket kompetent, kunnig och erfaren coach. Hon har ett sprudlande, positivt sätt och gav mig viktig vägledning och energi när jag stod vid ett vägskäl i mitt yrkesliv och behövde det som mest. För mig var coachingen med Lena värt oerhört mycket och efter endast tre månader hade jag fått en intressant tjänst inom reklam och marknad, skräddarsydd för mig."

Alexandra M

"Du gav mig bra verktyg och råd som orkade hålla mig kvar vid mitt beslut att byta bransch och roll för att både må bra som människa och utvecklas vidare i min yrkeskarriär. Insikter jag fick och fortfarande får är att tro på mig själv och mina val. Jag känner mig stark och min väg mot nya mål (som jag själv valt) känns oerhört stimulerande och har ett öppet sinne igen där jag ser många utmaningar i framtiden. Stort TACK Lena och jag rekommenderar dig starkt till alla som gått lite "vilse" i sin yrkesbana eller som ofrivilligt är arbetssökande och behöver en riktigt bra och seriös coach."

Tina S

"Tack Lena för den här tiden och för all hjälp jag har fått. Det har betytt mycket och varit värdefullt. Ny ska jag njuta av mitt nya jobb."

Jessica G

"Jag uppskattar mycket det stöd och den hjälp som jag har fått från dig i min jakt på nytt jobb."

Celma L
"Du har gett mig energi, insikter och mod! Tycker att du är en underbar coach som varit mycket givande att träffa. Du är en grym coach som jag verkligen kan rekommendera!"
Eric H

"Jag tycker att du är en jättebra coach!

Att få hjälp med att göra ett bra CV och få hjälp med att lära mig skriva personliga brev är två grejer jag verkligen har uppskattat och haft nytta av i mitt jobbsökande. Att komma till dig har varit en riktig energikick, din positiva energi har verkligen smittat av sig!

Din förmåga att uppmuntra men samtidigt ge konstruktiv kritik är några av de egenskaper som jag tycker gör dig till en bra coach. Det enda negativa jag kan säga är att jag gärna kommit till dig fler gånger :0)"

Marie P

"Innan jag började hos dig på coaching hade jag ingen erfarenhet men hade en negativ inställning till det. Vid första träffen ändrade du det till något positivt.

Du är en person som lyssnade på vilka mina behov var och tog till dig till 100 % av vad man efterfrågade och hjälpte alltid till med allt. Utav dig blev man väl bemött och du hjälpte mer än gärna till med mycket. Jag är supernöjd med min coaching av dig."

Jessica L
"Jag vill tacka för all hjälp, tänk att det var du som gjorde så att jag fick detta jobbet, det är jag evigt tacksam för. :0) Om jag kan stå till tjänst för dig någon gång så säg till så hjälper jag gärna till."
Camilla B

"Du ska ha ett hjärtligt tack för allt stöd jag fick förra vintern och våren, utan ditt stöd hade jag aldrig vågat göra det som krävdes för att hitta till mig själv igen."

Samira J

"Lena gav mig verktyg att få jobbet jag ville ha. Dessutom blev jag tusen gånger starkare mentalt. Med hennes erfarenhet och positiva sätt kan man inte annat än bli en vinnare."

Monika G
"Tack för dessa tre månader. De har betytt jättemycket för mig och jag hoppas och tror att jag kommit ett steg närmare något bra."
Robert D

"Jag har lärt mig oerhört mycket ifrån dig och fått en ny syn på allt inom arbetslivet. Du har fått mig så motiverad att jag varje gång har velat gå hem och söka jobb. Du har fått mig att tänka mer positivt och på ett annat sätt. Du har fått mig att tro på mig själv och jag har fått ett bättre självförtroende. Du har fått mig att se inte bara att titta."

Sofie R

"Professionell och engagerad är de två första ord som dyker upp när jag tänker på våra coachträffar."

Lars R

"Lena är bästa möjliga coach!

Hon lyssnar in, ställer mycket bra frågor och låter processen gå framåt i rätt tempo."

Elisabeth L

"Du har varit till stor hjälp med mitt arbetssökande. Tack så jättemycket."

Emil A
"Tack för all stöttning och inspiration. Du har verkligen fått mig att växa som människa och inse att ingenting är omöjligt."
Karin J

"Tack för din hjälp! Lena, det har varit roligt att jobba med dig för att få ett jobb."

Alice B